Een culinaire trip in
4 seizoenen

Spermalie

 

 

 

Spermalie
Spermalie
  • School
  • Spermalie

Lunchresto (5des) van Hotel- en Toerismeschool Spermalie

De leerlingen van het 5de jaar Hospitality Horeca en Restaurant-Keuken ontvangen dagelijks gasten in hun lunchrestaurant. Zo leren zij gasten op een professionele manier ontvangen en bedienen. Zij werken enkel met verse producten om een gastronomische lunch te serveren.

Hotel- en Toerismeschool Spermalie
is de secundaire school voor Hospitality opleidingen in gastronomie, hotellerie, toerisme en events.

De brede wereld van Hospitality = een job in de gastvrije dienstsector
*de wereld van hotellerie van B&B tot tophotels
*de wereld van genieten van eten en drinken of gastronomie van bistro tot toprestaurant
*de wereld van toerisme, reizen, cruisemaatschappen, luchtvaart, themaparken…
*de wereld van evenementen- en arrangementenorganisatie

www.spermalie.be

Inspired by Kookeetmenu
Herfsteditie (vr 25 en za 26 september)

* Grijze garnaal met tomatenvariëteiten, zachte geitenkaas en tomatenpesto
* Griet met groenlof, wortel en dijonaisesaus
* Tarte fine met appel en vanilleijs

Interesse? Reserveer hier je tafel