Een culinaire trip in
4 seizoenen

Rock-Fort

Rock-Fort
Rock-Fort
  • Chef
  • Hermes Vanliefde

“Ik hou van de creatieve kant van het koken, iets wat we ook willen uitstralen met de zaak. Voor mij ligt de liefde voor het koken in het verlengde van mijn liefde voor de natuur. Ik hou van de natuur en alles wat ermee te maken heeft, ik word gelukkig van jagen, vissen, wildplukken, groenten kweken… Verschillende landschappen, teeltwijzen en kweekbodems ontdekken en dan overal gaan eten en verschillende culturen opsnuiven, zo ziet mijn gedroomde reis rond de wereld eruit.” 

 

Koken is een dynamisch gegeven, altijd is er ruimte voor een innovatieve, creatieve twist. Het is dan ook onze ambitie om te blijven vernieuwen. En vooral blijven we er met onze visie op koken naar streven om mensen gelukkig te maken.

 

www.rock-fort.be

#leergierig #foody #ongeduldig #winelover #bierlover

Inspired by Kookeetgerecht (verkrijgbaar in het viergangenmenu) 
Herfsteditie (vr 25 en za 26 september)

* Tempura van mooie meid (heek) – gepekeld groenlof – zure Reinette – groene kruidencoulis
* Raviolis kreeft – gevogelte vulling – pompoen bisque
* Patrijs – champignons – pastinaakcrème – gekonfijte aardappel
* Vijgen gepocheerd in rode wijn – yoghurtijs – notencrumble

Interesse? Reserveer hier je tafel!