Een culinaire trip in
4 seizoenen

Restaurant Patrick Devos

Restaurant Patrick Devos
Restaurant Patrick Devos
  • Chef
  • Patrick Devos

“De culinaire wereld evolueert voortdurend: elk decennium heeft zijn accenten. Tegenwoordig gaan we naar veel zuiverheid en finesse. De klant kiest bewust voor een gezond eetpatroon met veel groenten. Ik voel me daar goed bij, want het daagt me uit om creatief te zijn met een diversiteit aan gewassen. Ook de introductie van alternatieve producten, zoals zeewier, is interessant. Seizoensgebonden koken met topproducten is het mooiste wat er is. In de lente en zomer zijn dat bijvoorbeeld de aubergines, komkommerbloem, courgettebloem, paprika’s en meer dan honderd soorten tomaten van bioboer Philip Vermeulen. Ook de pluktuin van Loca Labora blijft scoren bij ons team, evenals het mooie kruidenassortiment van wildfarmer Dries Delanote.”

 

De rijke beroepservaring zorgt ervoor dat fijnproevers van bij de start genieten van een totaalbeleving. De culinaire creaties met harmoniërende wijnen worden opgediend in het stijlvolle art-nouveau-interieur met huiselijke sfeer.

 

www.patrickdevos.be

#dynamisch #gezond #gastvrijheid #harmoniewijnengerecht #passie