Een culinaire trip in
4 seizoenen

Laissez-Faire

Laissez-Faire
Laissez-Faire
  • Chef
  • David Demeyere

“Als kleine jongen was ik nieuwsgierig naar wat er thuis in de potten zat. Na school bakte ik altijd koekjes of cake. Plezier en genieten hadden met eten te maken. Het was dan ook niet verrassend dat ik koos voor een culinaire opleiding in Ter Groene Poorte. Wat bij ons op tafel komt, is gebaseerd op de klassieke keuken, aangevuld met een hedendaagse én met een persoonlijke toets. Ik vind het fijn om te kunnen zeggen:”Laat mij maar doen, vertrouw op de chef.” Zelf vertrouw ik op de kracht van een goed product, of dat nu in de grond zit of boven op de grond geteeld of gekweekt wordt: witloof, bloemkool, rund, kippen… Elke bodem heeft zijn schatten; vandaar mijn interesse om eens een reis rond eetculturen te maken.”

 

Een specialist is er niet; het aanbod van de markt inspireert de eerlijke gerechten. Herkenbaar en vertrouwd, worden ze verrijkt met een eigen interpretatie, toevoeging, savoir faire… Wie genieten centraal stelt, voelt zich meteen thuis.

 

www.laissezfaire.be

#rustig #sportief #gedreven #eerlijkheid #ClubBruggeforever