Een culinaire trip in
4 seizoenen

La Buena Vista

La Buena Vista
La Buena Vista
  • Chef
  • Tony Brys

“Iberische en Latijnse invloeden kenmerken mijn culinair pad. Als kind op reis met mijn ouders, ontdekte ik de rijke keuken van Spanje. Niettegenstaande de Latijnse humaniora en een diploma verpleegkunde, ging mijn hart sindsdien uit naar de horeca. Als adolescent werkte ik in lokale zaken én sterrenrestaurants in Spanje en Mallorca. Later deed ik, als autodidact, kookervaring op in Cuba, Mexico, Ecuador (waar ik producten leerde plukken), Argentinië en Brazilië. Terug in Mallorca volgde ik een koksopleiding. Nu ik mijn eigen restaurant heb, blijf ik mij verbinden met de Spaanse gastronomie, via onze gerechten en via mijn kruisbestuivende vriendschappelijke contacten met onder andere Spaanse sterrenchefs Diego del Rio en Diego Garcia.”

 

Spaanse en Zuid-Amerikaanse invloeden zijn alomtegenwoordig: in de bruine sfeer van een karaktervol oud huis, in de muziekkeuzes en op het bord. De chef, soms ‘de Che Guevara van de Keuken’ genoemd, heeft een (smakelijk) boontje voor rebellie.

 

@labuenavista

#altijdpositief #perfectionist #onvermoeibaar #somsstreng #muziekfreak

Inspired by Kookeettapas
Herfsteditie (vr 25 en za 26 september)

* Rollo van suikerbrood gevuld met feta,ham en crème van aardappel en Golden
* Brandade van merluza (heek),soja, edamameboontjes, zuring, ansjovis, grissini van sesam
met frisse sla van Granny Smith, gemarineerd suikerbrood in dragonazijn en mosterd.

Interesse? Reserveer hier je tafel!