Een culinaire trip in
4 seizoenen

Kok Au Vin

Kok Au Vin
Kok Au Vin
  • Chef
  • Jürgen Aerts

“Ik ben in de horeca beland dankzij mijn stiefmama die me naar hotelschool Ter Groene Poorte stuurde. Na een specialisatiejaar drankenkennis ging ik aan de slag als sommelier voor ik – bijna toevallig – in de keuken belandde. Ik deed ervaring op achter de fornuizen van Brugse zaken zoals Brasserie Raymond. Ik ging van start met Kok au Vin toen in de Ezelstraat het pand van voormalig restaurant ’t Presidentje verkocht werd. Dat was voor mij emotioneel, want ik had er als tiener drie jaar gewerkt. Onze keuken is, mee met de creativiteit van ons jong team, geëvolueerd van klassiek naar klassiek met trendy invalshoeken. Voor duurzame, gezonde producten werken we samen met bioboeren, voor smaakprecisie is de houtskooloven een uitgelezen partner.” 

 

In het casual chic interieur is de houtskooloven een huiselijk element dat, naast gezelligheid, ook voor een heerlijk aroma zorgt. De open keuken geeft vertrouwen en de kaart laat kiezen tussen wereldse, healthy, creatieve en klassieke creaties.

 

www.kok-au-vin.be

#eerlijk #creatief #ondernemer #papa #levensgenieter

Inspired by Kookeetgerecht
Herfsteditie (vr 25 en za 26 september)

*Mooie meid, groenlof, appel en lardo

Interesse? Reserveer hier je tafel