Een culinaire trip in
4 seizoenen

Goesepitte 43

Goesepitte 43
Goesepitte 43
  • Chef
  • Jan Supply

“Ik ben gestart met koken omdat ik ervan hou mensen samen te brengen. Nergens kan dat beter dan rond een tafel. Ik wil hen een onvergetelijk moment laten beleven samen met vrienden, familie of zakenrelaties. Ik laat mij leiden door mijn zintuigen. Wat rond mij gebeurt, wat ik zie, voel of ruik zet ik om in gerechtjes. Ik ben een gevoelsmens, dat kan je zeer goed afleiden uit mijn kookstijl. Zelf voel ik mij goed als ik kan werken met iets dat met passie gekweekt is: een tomaat van bij Philip Vermeulen, grondwitloof… Ik zou het mooi vinden om midden in de natuur samen met andere chefs en foodies te brainstormen over gerechten en die ter plaatse uit te voeren met de elementen die daar voorradig zijn.” 

 

Goesepitte 43 specialiseert zich in het koken op de mibrasa of houtskooloven. Groenten vol smaak en vitamines zijn belangrijk. Bij elk hoofdgerecht kies je uit drie groentebereidingen en drie aardappelbereidingen of een aardappelvervanger.

 

www.goesepitte43.be

#whatyouseeiswhatyouget #nevergiveup #pursueyourdreams #foodlover #lovetocook

Inspired by Kookeetgerecht
Herfsteditie (vr 25 en za 26 september)

* Warm gerookte heekfilet klaargemaakt op mibrasa/ gekarameliseerde Boskoopappel met groenlof.

Interesse? Reserveer hier je tafel!