Een culinaire trip in
4 seizoenen

Franco Belge

Franco Belge
Franco Belge
  • Chef
  • Tomas Puype & Dries Cracco

“Wij zijn twee jonge chefs boordevol goesting. Het klikte al van toen we samen onze koksopleiding volgden in hotelschool Ter Groene Poorte. Onze voorliefde voor de verfijnde, oprechte keuken – lokaal en klassiek of wereldkeuken – creëerde een band. Terwijl Tomas zijn sporen verdiende in onder andere Restaurant Jardin, Auberge De Herborist, A’qi en Sans Cravate, stond ik achter het fornuis in Jardin, l’Esco en Boury. Met die ervaring in sterrenrestaurants op ons palmares, startten we in 2016 Restaurant Franco Belge. We verwennen er liefhebbers van de traditionele Frans-Belgische keuken met een hedendaagse toets. Koken doen we met het grootste respect voor de boeren, vissers en kwekers die iedere dag topproducten leveren.”

 

Het pand waar Franco Belge gevestigd is, verweeft de authenticiteit van het oude Brugse elegant met een trendy strakheid. Specialiteit zijn de varkenswangen ‘Duke of Berkshire’. Ze staan vast op de kaart, maar hun garnituur wisselt met het seizoen.

 

www.restaurantfrancobelge.be

#kooplokaal #puur #product #gedreven #gasgeven

Inspired by Kookeetmenu
Herfsteditie (vr 25 en za 26 september)

* Mooie meid – bulgur – avocado -groenlof
* Tarte tatin – vanille

Interesse? Reserveer hier je tafel!