Een culinaire trip in
4 seizoenen

Fox Flambé

Fox Flambé
Fox Flambé
  • Chef
  • Tom De Vos

“Ik kom uit een slagersnest en ben van opleiding slager-traiteur. Als vleeshandelaar voor de Europese voedingsindustrie bezoek ik de boeiendste restaurants van ons continent, maar ook exotische keukens fascineren mij. Als jonge gast hield ik me al bezig met het laten rijpen van vlees en het grillen van groenten. Ik ben dan ook een enthousiaste hobbykok met een passie voor koken, product en terroir. In 2019 startte ik met Fox Flambé, in Brugge dé plaats waar foodies en chefs elkaar treffen voor kookworkshops en deputaties. Chefs die de pure smaken in een gerecht koppelen aan creativiteit, bewonder ik het meest. Zelf wil ik nog graag een expert worden in de wildpluk. In een bos of veld trefzeker het eetbare wegplukken, hoe mooi is dat.” 

 

Fox Flambé is een open keukenstudio waar je meer leert over product en smaak, en over hoe je gerechten beter en lekkerder kunt bereiden. Beginners, liefhebbers, hobbykoks én chefs komen er om kunde te delen en om zich culinair te amuseren.

 

www.foxflambe.be

#lekkerbek #cookaholic #food #taste #gourmand

Zaterdag 25/09 (nog twee plaatsen)

* Workshop éénpansgerechten met seizoensvis, appel en groenlof