Een culinaire trip in
4 seizoenen

’t Werftje

’t Werftje
’t Werftje
  • Chef
  • Laurent Law

“Geboren uit een vissersfamilie, ben ik al heel mijn leven verzot op alles wat de Noordzee biedt. Met de paplepel kreeg ik het respect mee voor verse vis, schaal – & schelpdieren. Ik waardeer dit mooie product om zijn smaak, maar ook omdat ik weet hoe hard en intens vissers werken om het op ons bord te krijgen. Als kok ben ik een fanatiek aanhanger van gastronomie, in het bijzonder van seizoensgerechten met pure smaken. Aan de klassieke keuken – de bakermat van alles – een frisse touch geven met de smaken en texturen van de nieuwe wereld, dat maakt mij blij.”

 

In’t Werftje eet je dagelijks de heerlijkste creaties uit de Noordzee. Van 1905 tot 2015 was het pand onveranderd gebleven. Maar ook na de renovaties van 2015 bleven de charme, ziel en authenticiteit van het kleinste cafeetje aan de haven intact.

 

www.twerftje.be

 

#seafoodlove #foodandwine #seafoodchefs #westvlaamsekost #goedetenzonderpretentie

Inspired by Kookeetmenu
Herfsteditie (vr 25 en za 26 september)

* Pladijs/groenlof/venkel/groene appel/lamsoor/saus van getomateerde kreeft

* Mousse praliné, amandel, caramel en duindoornbes

’t Werftje werkt niet met reservaties, maar spring dit weekend gerust eens binnen om te kijken of er nog een plaatsje is!