Een culinaire trip in
4 seizoenen

D’s Deldycke Traiteurs

D’s Deldycke Traiteurs
D’s Deldycke Traiteurs
  • Chef
  • Jan-Baptist Deldycke

“Als klein manneke liep ik al veel rond in de keuken. Soms deed ik de afwas, soms mocht ik helpen groentjes snijden. Als student begon ik in het weekend mee te gaan op events. Ook daar was ik allround: nu eens was ik parkeerwachter, dan weer afruimer,  barman, kelner of keukenhulp. Meer en meer werd de keuken mijn habitat. Het thema ‘grond’ sluit aan bij mijn zienswijze: alles wat lekker is, groeit uit de grond. En alles wat eruit groeit, helpt om wat er op rondloopt te kweken: goeie grond geeft goeie groenten en beesten. Ik kijk in het bijzonder uit naar de vuurweide; grote stukken vlees roken, roosteren… een heerlijke manier om het oergevoel weer op te wekken en aan te knopen bij de basis.” 

 

Koken gebeurt met respect voor terroir en omgeving. Ingrediënten zijn herkenbaar, maar de smaken zijn vol en de gerechten krijgen diepgang. Aandacht voor bediening en omkadering vertaalt zich in zorgeloze feesten, events of afhaalbestellingen.

 

www.deldycke.be

#gestructureerdchaotisch #ondernemend #humoristisch #betrouwbaar #manvanCharlotte

Inspired by Kookeetmenu
Herfsteditie (vr 25 en za 26 september)

* Salade van groenlof & knolselder met chicken pinda
* Gebakken mooie meid, preistoemp, gebrand groenlof & een zachte reductie van paprika
* Crumble van appel en ciderroom

Interesse? Plaats hier je bestelling.