Een culinaire trip in
4 seizoenen

Atelier D

Atelier D
Atelier D
  • Chef
  • Diego De Baets

“Het is mijn oma die mij goesting gaf om te starten met koken. Van jongs af hielp ik haar in de keuken. Later ben ik naar hotelschool Spermalie gegaan en nadien greep ik de kans om – als stagiair of als medewerker – aan de slag te gaan in tophuizen. Zo leerde ik de knepen van het vak in de keukens van Sel Gris, Bartholomeus, Arabelle Meirlaen… Voor mijn producten leg ik bewust de lat hoog. Ik kijk op naar chefs zoals Peter Goossens, Eddie Vanmaele, Bart Desmidt en Frederik Deceuninck. Wat zij verwezenlijken, kun je alleen bereiken met hard werk, vindingrijkheid en producten van topkwaliteit.”

 

Als privé-chef kookt Diego De Baets aan huis. De finalist van de meesterschapswedstrijd ‘Eerste Kok van België 2020’ verzorgt ook feestmaaltijden tot in de puntjes. Daarnaast beschikt Atelier D over een tastingroom waar tot 12 couverts bediend worden.

 

@foodatelierd

www.hofterbeuke.be 

 

 

#rock&roll #karakter #smaak #productliefhebber #creatief

‘Prosper Montagné’ Inspired by Kookeetmenu
Herfsteditie (vr 25 en za 26 september)

* Noordzeekrab – artisjok – eitje – mousseline – haringkaviaar
* Zeebaars in zoutkorst “my way”
* Hoevekip – kooltjes – groenlof – knolselder – truffeljus
* Appel – praliné – karnemelk – speculaas

Interesse? Reserveer hier je tafel!