Een culinaire trip in
4 seizoenen

Den Gouden Karpel

Den Gouden Karpel
Den Gouden Karpel
  • Chef
  • Erik Ameloot

“Aangezien ik behoor tot de derde generatie van een familie van vishandelaars, mag ik zeggen dat de passie voor het koken met vis in mijn DNA zit. Na een koksopleiding in Ter Groene Poorte en Spermalie, en diverse stages, begon ik te werken bij mijn ouders in de viswinkel. Enkele jaren later nam ik de leiding van de winkel over. Uit liefde voor het bereiden van vis en zeevruchten, koppelden mijn echtgenote en ik aan onze traiteursaak een visrestaurant annex fishbar. Achter elk van onze initiatieven schuilt dezelfde filosofie: koken met topproducten uit de Noordzee, onder het motto: “If you want fresher fish, you’ll have to get your feet wet.”

 

Driemaal is scheepsrecht, drie generaties, drie initiatieven: de traiteursaak, het restaurant en de fishbar zijn een vaste waarde aan de mooie Brugse Vismarkt.

 

www.dengoudenkarpel.be 

 

#versevis #zeevruchten #viswinkel #traiteur #restaurant #fishbar #derdegeneratievishandelaars #Noordzee

Inspired by Kookeetgerecht
Herfsteditie (vr 25 en za 26 september)

* Pladijs in krokante korst – gestoofd groenlof met chorizo-quinoa – tuinbonen – appel

Interesse? Reserveer hier je tafel!