Een culinaire trip in
4 seizoenen

Den Gouden Harynck*

Den Gouden Harynck*
Den Gouden Harynck*
  • Chef
  • Philippe Serruys

“Ik ben opgeleid aan de hotelschool van Oostende. Spermalie in Brugge was nog uitsluitend voor meisjes en het toenmalige internaat Ter Groene Poorte was nog lang niet wat het nu is. In Oostende zat ik samen met leeftijdsgenoten die ondertussen een sterrenhemel bijeen kookten: Guy Van Cauteren, Danny Horseele… Ik ben verder gevormd in drie Franse sterrenrestaurants ten tijde van de toen revolutionaire nouvelle cuisine. Nu druk ik, veelal onder de rader, mijn stempel met een Frans geïnspireerde, klassieke, maar ook heel persoonlijke productkeuken. Met respect voor de natuurlijke smaak, creëer ik complexiteit en verfijning. Als nestor van de Brugse gastronomie heb ik veel chefs van de nieuwe brigade, van Bruut, Hertog Jan, Lieven… opgeleid.” 

 

Het raffinement van de gerechten kenmerkt ook het interieur. Kunstwerken wijzen op een passie van de chef die trouwens ook een verdienstelijk muzikant is. Excellentie alom, met topproducten die diepgang en karakter krijgen via sauzen en garnituren.

 

www.goudenharynck.be

#flavorsandaromas #personalkitchen #focusonprogress #authenticity

Inspired by Kookeetmenu
Herfsteditie (vr 25 en za 26 september)

* Pladijs, gebraiseerd groenlof, appel en cider

Interesse? Reserveer hier je tafel