Een culinaire trip in
4 seizoenen

De Mangerie

De Mangerie
De Mangerie
  • Chef
  • Kristof Deprez

“Eerst werd ik verliefd op reizen en op exotisch eten, toen pas op koken, ten slotte op mijn vrouw. Samen met haar ontdekte ik verder de wereld, de vele smaken en ingrediënten, de eigenzinnige bereidingen en lokale gewoontes. Pas toen de honger naar diverse eetculturen wat gestild was, kon ik mijn roots herontdekken. Het zijn de wortels van een Vlaamse boerenjongen, opgegroeid half in de stad, aan de haven, en half op de buiten, in de velden. Het zijn wortels die ontstonden in de grond van Vlaamse akkers en verder vertakten tot in Oosterse rijstvelden. Elke dag scheppen wij er plezier in om in De Mangerie nieuwe creaties in het leven te roepen; smaakvolle symbioses van Vlaamse en Aziatische of nog andere invloeden.”

 

In hartje Brugge wordt een verfijnd wereldkeuken opgediend, een gesmaakt samenspel van lokale producten en ingrediënten die doen denken aan vakantie en verre oorden. De klant voelt zich hier tegelijkertijd thuis en op ontdekkingsreis.

 

www.mangerie.com

#globetrotter #eigenzinnig #partyman #socialcreature #familymatters

Inspired by Kookeetmenu
Herfsteditie (vr 25 en za 26 september)

‘Best of Inspired by 10 Years Kookeet’
* Dragon roll – shitake – avocado (2017)
* Bun – gelakt brasvarkenspek – butternut – pinda (2019)
* Heek – risotto girolles en chanterelles – peterseliecrème – gepocheerd kwartelei (2020)
* Macaron van gold rush appel – caramel – witte chocolade – citroentijm (2020)

* Heek – risotto girolles – peterseliecrème – gepocheerd kwartelei
* Txogitxu rund entrecote op de yakinuki barbecue – groenlof teppan yaki – jus matsuzaka
* Macaron van Santana appel – caramel – witte chocolade – citroenthym

Interesse? Reserveer hier je tafel!