Een culinaire trip in
4 seizoenen

Bonte B

Bonte B
Bonte B
  • Chef
  • Bernard Bonte

“Van mijn ouders en grootouders ontving ik een waardevolle familieschat: de oprechte hartstocht voor koken. Zij brachten de oerdegelijke traditionele Vlaamse keuken op tafel en die vormt nog dagelijks de basis voor wat ik klaarmaak. Van wat thuis in de potten zat, maak ik verfijndere versies, aangepast aan de smaken en mogelijkheden van vandaag. Als chef zoek ik het niet te ver, ik kook graag met de ingrediënten van producenten die ik in een zeer korte straal rondom me vind. Daarmee kun je, zonder te veel complexe ingrepen of toevoegingen, onvergetelijke gerechten creëren. Een seizoensgebonden keuken met pure ingrediënten van onze nabije terroir, daar komen onze klanten telkens voor terug.”

Bonte B staat voor een eigentijdse keuken in een puur, maar sfeervol en authentiek kader. Zuivere smaken, eerlijke producten, mooi gedresseerd op het bord: ze worden met liefde en zichtbaar genoegen geserveerd.

 

www.restaurantbonteb.be

 

 

#eigenzinnig #weesjezelf #backtobasic #kookzoalsjehetzelflekkervindt #nietteveeltralala

Inspired by Kookeetmenu
Herfsteditie (vr 25 en za 26 september)

* Zeekat met venkel, lavas en harissa
* Caramel met crumble, gecarameliseerd bladerdeeg, sorbet van groene appel
* Crème van vanille