Een culinaire trip in
4 seizoenen

Bistro Rombaux

Bistro Rombaux
Bistro Rombaux
  • Chef
  • Pieter-Jan Rombaux

“Ik eet en proef graag. De liefde voor eten was het begin. Bovendien weet ik graag hoe iets gemaakt wordt. De nieuwsgierigheid was de volgende stap. Voor beide – het proeven en het leren kennen van bereidingswijzen – kon ik als kind bij twee koks terecht: mijn oma en tante die thuis aan het fornuis wonderen verrichtten. Zelf begon ik mijn horecaparcours aan de afwas. Wat ik zag en ervaarde, zette mij ertoe aan om naar hotelschool Ter Groene Poorte te gaan. Later ging ik werken in mooie zaken als de Auberge du Pêcheur en ontwikkelde ik mijn eigen stijl. Samen met mijn vrouw Tineke brengen we in Bistro Rombaux gerechten die geïnspireerd zijn op de Belgisch-Franse keuken, met toevoeging van nieuwe lokale, maar ook internationale invloeden.”

 

In het restaurant kiezen de uitbaters, een koppel, voor kleinschaligheid. Het beperkt aantal plaatsen en de kleine kaart staan garant voor dagverse producten. De chef kookt uit de grond van zijn hart, de zaalbediening gebeurt met evenveel liefde.

 

www.bistrorombaux.be

#classicbutdifferent #doitwithlove #selfmade #fretzak #egoestikstjegoaneten

Inspired by Kookeetmenu
Herfsteditie (vr 25 en za 26 september)

* Heek tartaar – groenlof – zure room – appel

*Pladijs – jonge prei – lavas – risotto – blanke botersaus

* Alkmene appel (Hof ’t Klokhuis) – yoghurt – zuring – koude sabayon Zientje entre-deux-mont

Interesse? Reserveer hier je tafel!