Een culinaire trip in
4 seizoenen

Bistro Den Amand

Bistro Den Amand
Bistro Den Amand
  • Chef
  • An Vissers

“In mijn kindertijd leerde mijn grootmoeder Julie, die traiteur was, mij koken. Ze gaf me de liefde voor fruit en groenten mee: ’s morgens nog in den hof van mijn grootvader, ’s middags op ons bord. Na mijn koksopleiding in Spermalie en een specialisatiejaar patisserie in Ter Groene Poorte, gaf ik enkele jaren kookles tot… mijn man Arnout en ik de droom van een eigen restaurant waarmaakten. In ‘Den Amand’ is het heerlijk om mensen te plezieren met lekker eten. Lekker gaat samen met gezond en dat wil ik doorgeven. Met het grappige verhalenboek ‘Kooksprookjes’ stimuleer ik kinderen om allerlei groenten en fruit te proeven. Met ‘Pottengluren bij de buren’ focus ik op wereldse gerechten en op de iets oudere jeugd.”

 

Den Amand ligt in een gezellige wandelstraat in hartje Brugge. Vooral lokale mensen, maar ook toeristen genieten er van de warme bediening en de seizoensgebonden gerechten. Komen de grondstoffen niet van lokale handelaars, dan zijn ze fair trade.

 

www.denamand.be

#werker #positiefkritisch #creatief #ongeduldig #zottegenieter

Inspired by Kookeetgerecht
Herfsteditie (vr 25 en za 26 september)

* Gebakken heekfilet met gegrild groenlof en Jonagold, smeus en mousselinesaus

Interesse? Reserveer hier je tafel!