Een culinaire trip in
4 seizoenen

Atelier Ducheyne

Atelier Ducheyne
Atelier Ducheyne
  • Chef
  • Niek Ducheyne

“Hoewel ik opgroeide in een gezin waar lekker eten belangrijk was, ben ik pas na mijn twintigste beginnen koken. Ik realiseerde me rond die leeftijd dat ik liever een eigen zaak wou uitbouwen dan verder te studeren. Ook wist ik dat mijn gedroomde zelfstandige activiteit om het culinaire moest draaien. Toen ik aan een kookopleiding in het volwassenenonderwijs begon, kon ik nog niet vermoeden hoe snel koken voor mij een basisbehoefte zou worden. Vandaag mis ik mijn fornuis al na enkele dagen vakantie. Basisproducten typeren onze keuken, opgebouwd rond eerlijke smaken. Mijn culinaire ambities stuwen mij verder: met vernieuwende technieken, een nieuwe locatie, accenten op totaalbeleving… blijven mijn vrouw Lies en ik het atelier heruitvinden.”

 

Eerlijk is eerlijk: producten zijn artisanaal gekweekt, zuiver en vers. Gerechten worden niet opgewarmd, maar ter plaatse bereid. Atelier Ducheyne is, tot ieders genot, het restaurant dat naar uw feest komt met een betoverende eetbeleving.

 

www.atelier-ducheyne.be

 

 

#kokaanhuis #product #trouwfeesten #artisanaal #nieuwelocatie