Een culinaire trip in
4 seizoenen

Een culinaire trip in 4 seizoenen

Eén jaar lang nemen we je mee op een culinaire trip, op het ritme van de seizoenen. Wim Lybaert selecteert drie producten die typisch zijn voor het seizoen en passen in het thema GROND. De deelnemende Brugse topchefs gaan met deze producten aan de slag en creëren elk vanuit hun eigen invalshoek een gerecht of menu. Deze gerechten of menu’s ontdek je in de restaurants van de chefs.

Reserveer jouw culinaire tripkaart!

De culinaire tripkaart kan je hier aanmaken. Met deze tripkaart spaar je bezoeken aan de Brugse restaurants. Vanaf twee bezoeken krijg je reeds voordelen op Kookeet 2021 en bij een volle kaart kan je zelfs een exclusief VIP arrangement winnen voor Kookeet 2021.

  • Herfst

    25 en 26 sep. 2020

  • Winter

    29 en 30 jan. 2021

  • Lente

    23 en 24 apr. 2021

  • Zomer

    25 en 26 jun. 2021

Kookeet culinair festival 2020

Dit jaar zou het toonaangevend foodfestival Kookeet het publiek in september verrassen met een volledig nieuwe formule. Kookeet 2020 kreeg een inspirator, Wim Lybaert, en een thema, GROND. De hoogmis voor foodies zou ook verhuizen naar het Grootseminarie, een groene locatie in hartje Brugge. Dat laatste gaat door corona niet door, de overige nieuwe accenten worden vertaald naar een ándere intense samenwerking met Brugse chefs. Kookeet wordt een culinaire trip op het ritme van de seizoenen.

Kookeet deelnemers

Ontdek de deelnemers van de Kookeet seizoenscampagne

Bekijk ze allemaal